Storpack läsk

Flaskor att dela med nära och kära

Vår läsk i en större förpackning. Perfekt att dela med vänner, ha på middagsbordet eller ta med på strandhäng.

Vårt ”familjesortiment” av traditionella smaker och premium läsk PET har varit stabilt i flera årtionden, men då och då byter vi ut några sorter eller lanserar nya smaker.

Vi fokuserar på rena och enkla smaker, inget krusidull. Där det är möjligt strävar vi efter att skapa läsk med mindre socker eller helt sockerfri läsk. Men smaken i första rummet gäller alltid.

Ny design

Vattenmelon

En härligt sommarsmak och en nyhet sommaren 2019 som är här för att stanna. Många kunder fick snabbt denna som en riktig favorit när den dök upp i hyllan. Görs på svenskt socker i små batcher. Passar till en fräsch sommarsallad. Eller som en bas i en somrig drink. Utseende: Ljust rosa. Doft: Som att stoppa näsan i en färsk vattenmelon. Smak: En fräsch smak av färsk vattenmelon. Något torrare.

Ananas

Tropiska stränder, galna marknader i fjärran land. Hula-hula och hetta. Ett svalkande glas ananas på det? Funkar lika bra som stämningshöjare här hemma också såklart! Passar till häftig spontandans till exotiska rytmer. Nötter och snacks. Och färsk frukt. Eller som bas i en en riktigt fräsch drink! Utseende: Intensivt solgul. Doft: Tydlig doft av mogen ananas. Smak: Sol på flaska. En intensiv smak av mogen ananas.

Ny design

Enbär

En klassisk kolsyrad enbärsdricka som vi har bryggt väldigt länge. En god måltidsdryck som passar perfekt till husmanskost. Här bryggd på handkokad sockerlag av svenskt socker och kristallklart vatten. Allt enligt gammal dryckeshantverkstradition. Passar till husmanskost, kallskuret, kryddiga grytor. Höstrusk med öppen brasa. Utseende: Mörk med tydligt cappuccinofärgat skum. Doft: Enbär och malt. Smak: Fyllig, lite kryddig smak av enbär.

Ny design

Fruktsoda

Fruktsoda är en av "de stora smakerna" på läskedrycksmarknaden, även om den går under andra namn från de stora tillverkarna. Vår Fruktsoda har tillverkas enligt samma recept i snart 50 år. På svenskt betsocker som vi kokar själva. Passar till tårtkalaset, som grund i en fruktbål eller bara med en skiva citron till en räksmörgås. Utseende: Klar ljusblå nyans, bubblig och fräsch! Doft: Syrlig doft av citron och lime. Smak: Klassisk svensk läskedryck smaksatt med citron och lime.

Ny design

Hallonsoda

Vår klassiska Hallonsoda är en storsäljare som vi är mycket stolta över. Baserad på hallonjuice och frisk dos av citrus och på svenskt betsocker som vi kokar själva, vilket ger en explosion av smak. Passar till allt. Tycker vi. :-) Utseende: Klart röd och bubblig. Doft: Som att stå mitt i ett soldränkt hallonbuskage en sommareftermiddag. Smak: En stor smak av solmogna hallon. Lång eftersmak.

Sockerfri

Hallon Utan Socker

Vår klassiska storsäljare Hallonsoda här i en version helt utan socker. En underbar hallondryck som smakar otroligt gott - känner du ens att den saknar kalorier? Passar med allt. Tycker vi. :-) Utseende: Klart röd och bubblig. Doft: Som att stå mitt i ett soldränkt hallonbuskage en sommareftermiddag. Smak: En stor smak av solmogna hallon. Lång eftersmak.

Ny design

Krusbär

Vår fina krusbärsläsk är en av våra absolut mest populära smaker. En frisk krusbärssmak som för tankarna tillbaka till barndomen. Passar till en mysig sommarpicnic, till barnkalaset eller som en rolig fördrink med en skiva kiwi eller några frysta krusbär från sommarens skörd. Utseende: Klart ljusgrön, bubblig och fräsch! Doft: Pigg och fräsch med tydligt inslag av färska krusbär. Smak: Söt och fyllig krusbärssmak, med inslag av en ton citron.

Sockerfri

Krusbär Utan Socker

Vår fina krusbärsläsk - här i en variant helt utan socker för den som inte kan - eller vill - dricka socker. En frisk krusbärssmak som för tankarna tillbaka till barndomen. Passar till sommarpicnicen, barnkalaset eller som en rolig fördrink med en skiva kivi eller några frysta krusbär från sommarens skörd. Utseende: Klart ljusgrön, bubblig och fräsch! Doft: Pigg och fräsch med tydligt inslag av färska krusbär. Smak: Söt och fyllig krusbärssmak, med inslag av en ton citron.

Ny design

Passionsfrukt

En härligt exotisk passionsfruktläsk med 5% fruktjuice. Passar som ackompanjemang till ett fat med färska exotiska frukter, till efterrätter gjorda på exotisk frukt, t.ex. mousse eller glass. Utseende: Intensivt orange och bubblig. Viss fruktköttsfällning. Delvis ogenomskinlig. Doft: Syrlig med tydligt inslag av passion och en ton av apelsin. Smak: Sötsyrlig med tydligt inslag av passion och apelsin. Viss beska.

Ny design

Sockerdricka

Sockerdricka är en klassisk svensk läskedryck som funnits sedan 1800-talet. Idag lever den ett litet liv i skymundan med många tråkiga massproducerade varianter ute i handeln. Vår Sockerdricka görs på svenskt betsocker som vi kokar själva, vilket ger en fyllig och fantastisk smaksensation. Prova och känn skillnaden. Passar till glädje och kalas, stora leenden och fest. Med allt på ett kakbord eller med några frysta jordgubbar i. Utseende: Klar, bubblig och fräsch. Doft: Något syrlig doft av citrus. Smak: Söt och fyllig, med inslag av lite citrus.

Jordgubb Utan Socker
Sockerfri

Jordgubb Utan Socker

En härligt somrig smakbomb helt utan socker! Garanterad att förflytta dig rakt ut på jordgubbsfältet eller in kring fikabordet i bersån. Passar med: Allt. Tycker vi. :-) Utseende: Klart röd och bubblig. Doft: Som att plocka solmogna jordgubbar en varm sommardag. Smak: En fräsch, frisk smak av jordgubb.

Passion Utan Socker
Sockerfri

Passion Utan Socker

Vår klassiska härligt passionsfruktläsk fast helt utan socker och med 2% fruktjuice. Passar som ackompanjemang till ett fat med färska exotiska frukter, till efterrätter gjorda på exotisk frukt, t.ex. mousse eller glass. Utseende: Intensivt mörkt orange och bubblig. Viss fruktköttsfällning. Delvis ogenomskinlig. Doft: Syrlig med tydligt inslag av passion och en ton av apelsin. Smak: Syrlig med tydligt inslag av passion. Viss beska.

Ananas Utan Socker
Sockerfri

Ananas Utan Socker

Vår populära Ananassoda här i helt sockerfri version. Tropiska stränder, galna marknader i fjärran land. Hula-hula och hetta. Ett svalkande glas ananas på det? Funkar lika bra som stämningshöjare här hemma också såklart! Passar med :Häftig spontandans till exotiska rytmer. Nötter och snacks. Och färsk frukt. Eller som bas i en en riktigt fräsch drink! Utseende :Intensivt solgul. Doft :Tydlig doft av mogen ananas. Smak :Sol på flaska. En intensiv smak av mogen ananas.