HAMMARS BRYGGERI

Senaste Nyheter

Årets bästa julmust – Hammars Julmust Kardemumma

06 December 2023

I Aftonbladets blindtest, där testpanelen inte visste vilken must de provade eller vilka sorter som ingick, imponerade Hammars Julmust Kardemumma med sin överraskande och lyxiga smakprofil. Testpanelen, bestående av elva personer, lovordade Hammars Julmust för dess balanserade och delikata kardemummasmak, vilken ansågs sticka ut och skapa en uppfriskande julupplevelse.

Pop Art Craft Sodas utveckling med Hammars Bryggeri

05 December 2023

Pop Art kommer även fortsättningsvis att vara sitt eget varumärke, men med Hammars Bryggeri som en naturlig avsändare. Serien av juice- och fruktbaserade läsk kommer i fortsättningen att bryggas i vårt bryggeri i Karlstad och skall utvecklas till ett stolt inslag i Hammars Bryggeris totala sortiment.

Läsk utan socker når nya höjder - Hammars Bryggeri lanserar hantverksläsk på burk

05 June 2023

I takt med den ökande efterfrågan på sockerfria alternativ visar Hammars Bryggeri upp sitt Utan Socker-sortiment i nytt format. Tidigt i veckan delade Hammars Bryggeri med sig av spännande nyheter då de välkomnade Karlstad Dryckesfabrik till familjen. Förvärvet innebär en ökad produktionskapacitet, vilket nu möjliggör lanseringen av Hammars Bryggeris läsk på 33cl burk.

Hammars Bryggeri utökar sin kapacitet genom ytterligare förvärv

30 May 2023

Hammars Bryggeri tar ytterligare ett steg i att befästa sin position på premiumdryckesmarknaden genom att förvärva Karlstad Dryckesfabrik. Det Karlstadbaserade företaget grundades för bara ett par år sedan och har byggt en modern produktionsanläggning för fyllning av burkar i olika format.