NYHET 2023

Pop Art Craft Soda

I hantverksläsken från Beer Studio möter Norrländska smaker världen med stor kreativitet och passion.

I resan mot att bli Sveriges ledande leverantör av premiumdryck så har vi på Hammars Bryggeri utökat vår familj med det norrländska hantverksbryggeriet, Beer Studio. Tillsammans har vi en bred produktportfölj med ett genomsyrande fokus på kvalitet och smak. I det före detta garaget i Umeå har Beer Studio finputsat gamla ölstilar och blandat nya fräscha drycker i ett decennium. Alltid med råvaror av bästa kvalitet och med inspiration av musik och den vackra naturen i norra Sverige.

2017 tog Beer Studio ett kliv in i läskedrycksvärlden med alter-egot: Pop Art Craft Soda. En nyskapande läskserie med kreativ design och spännande smaker – alltid med samma kvalitetsfokus.

Möt Pop Art Craft Soda!

Pop Art Loopy Lime & Ginger
Nyhet

Pop Art Loopy Lime & Ginger

Grunden till Pop Art - en alkoholfri drink som förenar de två världarna av hantverksläsk och öl. En blandning av färskpressad lime och limekoncentrat, ekologiskt rörsocker och riven ingefära. Lite Amerikansk Citra-humle för att extrahera de tropiska fruktsmaker utan bitterhet. En fantastisk sommar-refresher!

Pop Art Arctic Blueberry
Nyhet

Pop Art Arctic Blueberry

100% hantverksläsk av hela bär från Hammars Bryggeri. Full av smaker och aromer från plockade blåbär i norra Sverige. En touch av ekologiskt socker och lätt kolsyrat vatten från Umeå. Det är allt. Inga knep. Inga jippon. När allt kommer omkring, med så här bra ingredienser, varför bry sig om att göra på något annat sätt?

Pop Art Lingon Cream
Nyhet

Pop Art Lingon Cream

Norrländska lingon tillsatta i en cream soda – en läskstil som är enormt populär i länder som USA och Kanada, men som sällan ses här i Sverige. Vanligtvis söt och smaksatt med vanilj, men genom att blanda i färska, syrliga lingon är resultatet en helt unik dryck. Till en början söt men slutar torr – passar därför utmärkt till mat.

Pop Art Hallonsoda
Nyhet

Pop Art Hallonsoda

I vissa kulturer är hallon en symbol för vänlighet. Det gillar vi. Så vi använder endast 100% kallpressade hallon i denna lätt sockrade handgjorda hantverksläsk, för maximal smak och arom, utan några otäcka saker. Bara snälla grejer.

Pop Art Cloudberry Grenade
Nyhet

Pop Art Cloudberry Grenade

Hantverksläsk från Beer Studio, tillverkad med sällsynta handplockade hjortron – kända som ”Arktis guld”, blandat med ekologiskt rörsocker för en rundare och slätare sötma. Svenskare smak än såhär går knappast att hitta! Innovativ design av Marc Strömberg. Ett absolut måste att prova för alla hantverksläsk-fans!

Se resten av vårt sortiment av läsk och tonics