NYHET 2023

Sockerfritt på burk

Nu finns våra Utan Socker -favoriter på burk! Perfekt när du vill ha en törstsläckare på språng.

Vi lanserar vi nu tre av våra mest populära 'Utan Socker' -smaker på 33cl burk. Perfekt för att sätta guldkant på stranden, ta med till grillfesten eller när du är på språng. Rena, enkla smaker, inget krusidull, med smaken i första rummet.

Krusbär Utan Socker
Sockerfri

Krusbär Utan Socker

Vår fina krusbärsläsk - här i en variant helt utan socker för den som inte kan - eller vill - dricka socker. En frisk krusbärssmak som för tankarna tillbaka till barndomen. Passar till sommarpicnicen, barnkalaset eller som en rolig fördrink med en skiva kivi eller några frysta krusbär från sommarens skörd. Utseende: Klart ljusgrön, bubblig och fräsch! Doft: Pigg och fräsch med tydligt inslag av färska krusbär. Smak: Söt och fyllig krusbärssmak, med inslag av en ton citron.

Hallon Utan Socker
Sockerfri

Hallon Utan Socker

Vår klassiska storsäljare Hallonsoda här i en version helt utan socker. En underbar hallondryck som smakar otroligt gott - känner du ens att den saknar kalorier? Passar med allt. Tycker vi. Utseende: Klart röd och bubblig. Doft: Som att stå mitt i ett soldränkt hallonbuskage en sommareftermiddag. Smak: En stor smak av solmogna hallon. Lång eftersmak.

Passion Utan Socker
Sockerfri

Passion Utan Socker

Vår klassiska härligt passionsfruktläsk fast helt utan socker och med 2% fruktjuice. Passar som ackompanjemang till ett fat med färska exotiska frukter, till efterrätter gjorda på exotisk frukt, t.ex. mousse eller glass. Utseende: Intensivt mörkt orange och bubblig. Viss fruktköttsfällning. Delvis ogenomskinlig. Doft: Syrlig med tydligt inslag av passion och en ton av apelsin. Smak: Syrlig med tydligt inslag av passion. Viss beska.

Se resten av vårt sortiment av läsk och tonics