Bäst i test hos aftonbladet

Årets bästa julmust – Hammars Julmust Kardemumma

Hammars Bryggeris Julmust Kardemumma har utsetts till årets vinnare i Aftonbladets smaktest av julmust. 

Årets bästa julmust – Hammars Julmust Kardemumma

I Aftonbladets blindtest, där testpanelen inte visste vilken must de provade eller vilka sorter som ingick, imponerade Hammars Julmust Kardemumma med sin överraskande och lyxiga smakprofil. Testpanelen, bestående av elva personer, lovordade Hammars Julmust för dess balanserade och delikata kardemummasmak, vilken ansågs sticka ut och skapa en uppfriskande julupplevelse.

Läs hela testrapporten och ta del av andra omdömen på www.aftonbladet.se.

Hammars Bryggeri har en lång tradition av att tillverka julmust sedan tidigt 30-tal. 

Hammars Julmust Kardemumma representerar företagets motto “Old Traditions – Young Attitude”, där den traditionella julmusten får en mer modern touch genom kryddigheten från kardemumman. 

-  Vi strävar ständigt efter att utvecklas och skapa nya smaker samtidigt som vi bevarar traditionen och kvaliteten. Därför är det extra roligt att vår Julmust Kardemumma uppmärksammas, kommenterar Anders Markstedt, VD på Hammars Bryggeri. 

Idag erbjuder bryggeriet fyra olika varianter av julmust: Original, Utan Socker, Apelsin och Kardemumma, vilka finns tillgängliga i dagligvaruhandeln runt om i landet och online. 


Hammars Bryggeri grundades redan 1904 och är ett av Sveriges äldsta bryggerier. Idag produceras läskedrycker, drink mixers och mineralvatten på ett småskaligt och hantverksmässigt sätt i bryggeriets egna lokaler utanför Askersund. Bolaget omsatte under 2022 ca 23 miljoner kronor. Hammars Bryggeris produkter finns idag på barer, restauranger och utvalda butiker i alla de stora kedjorna i Sverige. Bolagets motto är ’Old Traditions – Young Attitude’.
För mer information:
Hammars Bryggeri: Anders Markstedt, VD. 0705-57 17 93,  anders@hammarsbryggeri.se
Läs mer på:
https://www.hammarsbryggeri.se/ eller @hammarsbryggeri på Facebook och Instagram

Pop Art Craft Sodas utveckling med Hammars Bryggeri

05 December 2023

Pop Art kommer även fortsättningsvis att vara sitt eget varumärke, men med Hammars Bryggeri som en naturlig avsändare. Serien av juice- och fruktbaserade läsk kommer i fortsättningen att bryggas i vårt bryggeri i Karlstad och skall utvecklas till ett stolt inslag i Hammars Bryggeris totala sortiment.


Show more