VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

Butikskartan på vår hemsida

Här på hemsidan har vi idag listat de återförsäljare som vi själva levererar till direkt från fabriken i Hammar.

Då det framförallt är butiker i Mellansverige som vi själva levererar till i dagsläget kan det ibland bli svårt att svara på exakt om/var i trakten du kan köpa våra produkter ifall du bor på en ort som ligger utanför de listade områdena. Vi känner till att det förekommer försäljning av våra drycker på lite olika områden runtom i Sverige, men läsken har då köpts in av grossister som i sin tur har sålt den vidare till dessa butiker.

Vi vill att du lätt ska hitta en butik nära dig som vi vet har köpt in våra produkter nyligen. Kika därför gärna på vår återförsäljarkarta så ser du snabbt vilka butiker vi själva levererar till. Sidan uppdateras löpande.

Glad Lucia önskar vi på Hammars Bryggeri!

Butikskartan på vår hemsida

Årets bästa julmust – Hammars Julmust Kardemumma

06 December 2023

I Aftonbladets blindtest, där testpanelen inte visste vilken must de provade eller vilka sorter som ingick, imponerade Hammars Julmust Kardemumma med sin överraskande och lyxiga smakprofil. Testpanelen, bestående av elva personer, lovordade Hammars Julmust för dess balanserade och delikata kardemummasmak, vilken ansågs sticka ut och skapa en uppfriskande julupplevelse.


Show more