En lättare höst med Hammars Bryggeri

Som en del av vårt arbete med produktutveckling ser vi regelbundet över aspekter såsom ekologi, hälsa och kvalité. Resultatet av detta är att vi sett över sockerhalterna i våra produkter. Vi har också noterat att våra kunder efterfrågar ett större utbud av läskedrycker utan socker. Därför har vi valt att utöka vår gedigna katalog med en ny serie av light-produkter framtagna för våra enlitersflaskor. De nya smakerna blir

  • Trocadero light

Sockerfri version av den Norrländska nationaldrycken, döpt av Nils-Håkan Håkansson på Saturnus AB, efter Place du Trocadéro i Paris. Introducerades i Sverige 1953.

  • Cuba Cola light

Sockerfri version av Sveriges första och äldsta colaläsk.

  • Champis light

Sockerfri version av den klassiska läskedrycken från Örebro som Robert Roberts grundade redan 1910. Smaksatt med ingredienser från både äpple och druva, vilket får smaken att påminna om champagne.

  • Krusbär light

Sockerfri krusbärsläsk med en krusbärssmak som för tankarna tillbaka till barndomen.

  • Hallon light

Sockerfri klassiker med smak av hallon.

Låt dig väl smaka av våra lightprodukter som finns ute i handeln idag!

Årets bästa julmust – Hammars Julmust Kardemumma

06 December 2023

I Aftonbladets blindtest, där testpanelen inte visste vilken must de provade eller vilka sorter som ingick, imponerade Hammars Julmust Kardemumma med sin överraskande och lyxiga smakprofil. Testpanelen, bestående av elva personer, lovordade Hammars Julmust för dess balanserade och delikata kardemummasmak, vilken ansågs sticka ut och skapa en uppfriskande julupplevelse.


Show more