NYÅRSHÄLSNING FRÅN HAMMARS BRYGGERI

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Så går ännu ett spännande år mot sitt slut. Vi hoppas att det varit lika roligt och utvecklande för dig som för oss.

Här i Hammar har vi haft fullt upp med att förnya vårt varumärke under 2017, vilket du bland annat kan se i vår nya logotyp, våra nya etiketter, och vår nya, fina hemsida; vi har förvaltat och vidareutvecklat vår gedigna produktkatalog med nya smaker av bland annat Julmust och släppt nya lightläsker på enlitersflaska. Dessutom har vi träffat kunder från hela Mellansverige och ökat vår täckning i landet, för att du som bor någon annanstans än vårt närområde ska kunna hitta våra produkter i en butik nära dig. Vi har fått en välbehövlig ansiktslyftning, och samtidigt förvaltat vårt arv och vår lokala prägel. Vi hoppas att du uppskattar dessa förändringar.

Vi vill med dessa ord tacka våra kunder och leverantörer för ett gott samarbete under året och blicka framåt tillsammans mot 2018, som förhoppningsvis är fyllt med nya överraskningar och utmaningar.

Avslutningsvis vill vi rikta ett varmt tack till dig som köper vår läsk och vårt vatten i din lokala butik. Genom att välja läsk från vårt lokala lilla bryggeri har du varit med och bidragit till att bevara en klassisk och hantverksmässig landsbygdsnäring med anor från 1904.

Gott nytt år från oss på Hammars Bryggeri!

Årets bästa julmust – Hammars Julmust Kardemumma

06 December 2023

I Aftonbladets blindtest, där testpanelen inte visste vilken must de provade eller vilka sorter som ingick, imponerade Hammars Julmust Kardemumma med sin överraskande och lyxiga smakprofil. Testpanelen, bestående av elva personer, lovordade Hammars Julmust för dess balanserade och delikata kardemummasmak, vilken ansågs sticka ut och skapa en uppfriskande julupplevelse.


Show more