Ananas Utan Socker

Hammars Bryggeri utökar sortimentet på burk med ytterligare en Utan Socker favorit

Hammars Bryggeri breddar sitt Utan Socker-sortiment i burkformat med den exotiska favoriten - Ananas Utan Socker.

Hammars Bryggeri utökar sortimentet på burk med ytterligare en Utan Socker favorit

Den sockerfria trenden fortsätter att florera på den svenska marknaden. Enligt den senaste bryggerirapporten från Sveriges Bryggerier utgör sockerfria alternativ nu hela 53% av den totala läskvolymen. Samtidigt har sleek-burken också blivit det föredragna förpackningsvalet för konsumenter.

Hammars Bryggeri anammade dessa trender tidigt och lanserade tre sockerfria läskalternativ i burkformat förra våren - Hallon, Krusbär och Passionsfrukt. Nu adderar de ytterligare en spännande smak till sortimentet med Ananas Utan Socker. 

Kombinationen av den ökade efterfrågan på sockerfritt och burkformat gjorde det naturligt  att komplettera nuvarande trio med den exotiska ananasen. 

Idag är Ananas Utan Socker en av våra mest uppskattade smaker inom vårt familjesortiment på 100 cl PET.  Därför var det självklart för oss att satsa på att erbjuda den exotiska smaken även i on-the-go format, kommenterar Anders Markstedt, VD på Hammars Bryggeri. 

Med den senaste nyheten, Ananas Utan Socker, i spetsen fortsätter Hammars Bryggeris burksortiment att nå dagligvaruhandeln.


Hammars Bryggeri grundades redan 1904 och är ett av Sveriges äldsta bryggerier. Idag produceras läskedrycker, drink mixers och mineralvatten på ett småskaligt och hantverksmässigt sätt i bryggeriets egna lokaler utanför Askersund. Bolaget omsatte under 2022 ca 23 miljoner kronor. Hammars Bryggeris produkter finns idag på barer, restauranger och utvalda butiker i alla de stora kedjorna i Sverige. Bolagets motto är ’Old Traditions – Young Attitude’.
För mer information:
Hammars Bryggeri: Anders Markstedt, VD. 0705-57 17 93,  anders@hammarsbryggeri.se
Läs mer på:
https://www.hammarsbryggeri.se/ eller @hammarsbryggeri på Facebook och Instagram


Årets bästa julmust – Hammars Julmust Kardemumma

06 December 2023

I Aftonbladets blindtest, där testpanelen inte visste vilken must de provade eller vilka sorter som ingick, imponerade Hammars Julmust Kardemumma med sin överraskande och lyxiga smakprofil. Testpanelen, bestående av elva personer, lovordade Hammars Julmust för dess balanserade och delikata kardemummasmak, vilken ansågs sticka ut och skapa en uppfriskande julupplevelse.

Pop Art Craft Sodas utveckling med Hammars Bryggeri

05 December 2023

Pop Art kommer även fortsättningsvis att vara sitt eget varumärke, men med Hammars Bryggeri som en naturlig avsändare. Serien av juice- och fruktbaserade läsk kommer i fortsättningen att bryggas i vårt bryggeri i Karlstad och skall utvecklas till ett stolt inslag i Hammars Bryggeris totala sortiment.


Show more