NY SERIE GLASFLASKOR

Hammars favoriter släpps på glasflaska

Hammars traditionella familjesortiment fick ett helt nytt fräscht utseende och form i januari 2021. Och nu släpper vi fram deras kaxiga lillebror!

Hammars favoriter släpps på glasflaska

Grunden till vårt ”familjesortiment” av traditionella smaker är i stort sett stabil sedan flera årtionden, men då och då byter vi ut några sorter och lanserar något nytt. I detta sortiment satsar vi på rena, enkla smaker, inget krusidull. Vi försöker, där vi kan, se om vi kan lyckas helt utan eller med mindre socker. Men smaken i första rummet gäller alltid.

Efter flera år på endast pet-flaskor lanserar vi nu fyra av våra mest populära smaker på små glasflaskor. Det rör sig om favoriterna Hallonsoda, Krusbär och Passionsfrukt, samt vår Hallonsoda Utan Socker.

Glas är den perfekta behållaren för vår läsk. Den bevarar smak och kolsyra precis såsom vi hade tänkt när vi skapade drycken. Dessutom är flaskorna perfekt för en middag eller en fika, och snygga att ställa på bordet. Perfekt för att sätta guldkant på picknicken, ta med till grillfesten eller som en trevlig gå-bort-present.

Fråga efter dem i din butik, eller kom förbi och handla dem i vår gårdsbutik i Hammar.

Välkommen till vår gårdsbutik

11 December 2021

Välkomna till vår gårdsbutik nu i vinter. Vi har öppet alla dagar* 11-18. Här hittar du Tonics, läskedrycker, julmust och mycket mer. Under julen har vi inrett tomtens verkstad, så gå gärna in och ta en liten titt. Betalar gör du enkelt med Swish.

Hammars Bryggeri söker fler säljare

22 October 2021

Hammars Bryggeri växer kraftigt och behöver utöka sin befintliga säljkår. Vi söker därför dig som vill representera vårt utbud av prisvinnande svensk hantverkstonic, lokalproducerad läsk och världens sannolikt godaste julmust i dagligvaruhandeln.

Premiärfest för Café Tonic

09 June 2021

Premiärfest för sommarens kanske festligaste nyhet - vårt alldeles egna Café Tonic och gårdsbutiken som flyttat in i Stures Garage!


Show more