NY SERIE GLASFLASKOR

Hammars favoriter släpps på glasflaska

Hammars traditionella familjesortiment fick ett helt nytt fräscht utseende och form i januari 2021. Och nu släpper vi fram deras kaxiga lillebror!

Hammars favoriter släpps på glasflaska

Grunden till vårt ”familjesortiment” av traditionella smaker är i stort sett stabil sedan flera årtionden, men då och då byter vi ut några sorter och lanserar något nytt. I detta sortiment satsar vi på rena, enkla smaker, inget krusidull. Vi försöker, där vi kan, se om vi kan lyckas helt utan eller med mindre socker. Men smaken i första rummet gäller alltid.

Efter flera år på endast pet-flaskor lanserar vi nu fyra av våra mest populära smaker på små glasflaskor. Det rör sig om favoriterna Hallonsoda, Krusbär och Passionsfrukt, samt vår Hallonsoda Utan Socker.

Glas är den perfekta behållaren för vår läsk. Den bevarar smak och kolsyra precis såsom vi hade tänkt när vi skapade drycken. Dessutom är flaskorna perfekt för en middag eller en fika, och snygga att ställa på bordet. Perfekt för att sätta guldkant på picknicken, ta med till grillfesten eller som en trevlig gå-bort-present.

Fråga efter dem i din butik, eller kom förbi och handla dem i vår gårdsbutik i Hammar.

Hammars Bryggeri lanserar naturens egen energidryck

09 June 2022

Lagom till sommaren laddar Hammars Bryggeri för att lansera en ”urgammal nyhet” – ekologisk Björksav på burk. Till den tappade saven tillsätter vi ekologisk juice, en gnutta hemkokt sockerlag, för smakens skull, och kolsyra. 95 procent av innehållet är ren Björksav, och drycken är helt fri från konserveringsmedel. Food-tech på vårt eget sätt – med både innovation och tradition som ledstjärnor.


Show more