RELEASE

Nu släpper vi sommarens dryck - Jordgubb Utan Socker

Hammars traditionella familjesortiment fick ett helt nytt fräscht utseende och form i januari 2021. Och nu fräschar vi till det ännu mer, med årets sommarsmak!

Nu släpper vi sommarens dryck - Jordgubb Utan Socker

Vi välkomnar Jordgubb Utan Socker i familjen av vårt 'traditionella' sortiment. En smak som inte finns på den svenska marknaden i så stor utsträckning. Konstigt tyckte vi och gjorde något åt saken.

Grunden till vårt ”familjesortiment” av traditionella smaker på PET är i stort sett stabil sedan flera årtionden, men då och då byter vi ut några sorter och lanserar något nytt. Vi satsar på rena, enkla smaker, inget krusidull. Vi försöker, där vi kan, se om vi kan lyckas helt utan eller med mindre socker. Men smaken i första rummet gäller alltid.

Denna sommar tycker vi att vi fått fram en härligt somrig smakbomb, och som sagt helt utan socker! Vi vill förflytta dig rakt ut på jordgubbslandet eller ner i en stol runt fikabordet i bersån.

Fråga efter den i din butik. Finns också i vår gårdsbutik i Hammar! Glad Sommar!

Hammars Bryggeri söker fler säljare mot DVH

14 March 2023

Hammars Bryggeri växer kraftigt och nu söker vi en DVH säljare till Göteborg. Vi söker därför dig som vill representera vårt utbud av prisvinnande svensk hantverkstonic, lokalproducerad läsk och sannolik världens godaste jul/påskmust i dagligvaruhandeln.


Show more