RELEASE

Nu släpper vi sommarens dryck - Jordgubb Utan Socker

Hammars traditionella familjesortiment fick ett helt nytt fräscht utseende och form i januari 2021. Och nu fräschar vi till det ännu mer, med årets sommarsmak!

Nu släpper vi sommarens dryck - Jordgubb Utan Socker

Vi välkomnar Jordgubb Utan Socker i familjen av vårt 'traditionella' sortiment. En smak som inte finns på den svenska marknaden i så stor utsträckning. Konstigt tyckte vi och gjorde något åt saken.

Grunden till vårt ”familjesortiment” av traditionella smaker på PET är i stort sett stabil sedan flera årtionden, men då och då byter vi ut några sorter och lanserar något nytt. Vi satsar på rena, enkla smaker, inget krusidull. Vi försöker, där vi kan, se om vi kan lyckas helt utan eller med mindre socker. Men smaken i första rummet gäller alltid.

Denna sommar tycker vi att vi fått fram en härligt somrig smakbomb, och som sagt helt utan socker! Vi vill förflytta dig rakt ut på jordgubbslandet eller ner i en stol runt fikabordet i bersån.

Fråga efter den i din butik. Finns också i vår gårdsbutik i Hammar! Glad Sommar!

Hammars Bryggeri lanserar naturens egen energidryck

09 June 2022

Lagom till sommaren laddar Hammars Bryggeri för att lansera en ”urgammal nyhet” – ekologisk Björksav på burk. Till den tappade saven tillsätter vi ekologisk juice, en gnutta hemkokt sockerlag, för smakens skull, och kolsyra. 95 procent av innehållet är ren Björksav, och drycken är helt fri från konserveringsmedel. Food-tech på vårt eget sätt – med både innovation och tradition som ledstjärnor.


Show more