SOMMARENS TONER SJUNGS AV MELONER

Ny sommarsmak: Vattenmelon

Får vi lov att presentera en riktigt fräsch sommarsmak - Vattenmelon! Redan för två år sedan då vi tog över bryggeriet så var det minstingen i familjen - Olle - som sade att han ville att vi skulle ta fram en melonläsk. Bra idé tyckte vi och började expirementera med honungsmelon, vattenmelon och en herrans massa smaker. Vi ville ha till något som kändes riktigt fräscht och sommarlätt, men ändå med mycket smak.

Resultatet blev nya Hammars Vattenmelon. För att göra den riktigt lätt så sötade vi den lite mindre. Men vi använder svenskt betsocker såklart! Hoppas att ni gillar den lika mycket som vi gör. I så fall, tacka Olle!

Hammars Bryggeri lanserar naturens egen energidryck

09 June 2022

Lagom till sommaren laddar Hammars Bryggeri för att lansera en ”urgammal nyhet” – ekologisk Björksav på burk. Till den tappade saven tillsätter vi ekologisk juice, en gnutta hemkokt sockerlag, för smakens skull, och kolsyra. 95 procent av innehållet är ren Björksav, och drycken är helt fri från konserveringsmedel. Food-tech på vårt eget sätt – med både innovation och tradition som ledstjärnor.


Show more