SOMMARENS TONER SJUNGS AV MELONER

Ny sommarsmak: Vattenmelon

Får vi lov att presentera en riktigt fräsch sommarsmak - Vattenmelon! Redan för två år sedan då vi tog över bryggeriet så var det minstingen i familjen - Olle - som sade att han ville att vi skulle ta fram en melonläsk. Bra idé tyckte vi och började expirementera med honungsmelon, vattenmelon och en herrans massa smaker. Vi ville ha till något som kändes riktigt fräscht och sommarlätt, men ändå med mycket smak.

Resultatet blev nya Hammars Vattenmelon. För att göra den riktigt lätt så sötade vi den lite mindre. Men vi använder svenskt betsocker såklart! Hoppas att ni gillar den lika mycket som vi gör. I så fall, tacka Olle!

Hammars Bryggeri söker fler säljare

22 October 2021

Hammars Bryggeri växer kraftigt och behöver utöka sin befintliga säljkår. Vi söker därför dig som vill representera vårt utbud av prisvinnande svensk hantverkstonic, lokalproducerad läsk och världens sannolikt godaste julmust i dagligvaruhandeln.

Premiärfest för Café Tonic

09 June 2021

Premiärfest för sommarens kanske festligaste nyhet - vårt alldeles egna Café Tonic och gårdsbutiken som flyttat in i Stures Garage!


Show more