SOMMARENS TONER SJUNGS AV MELONER

Ny sommarsmak: Vattenmelon

Får vi lov att presentera en riktigt fräsch sommarsmak - Vattenmelon! Redan för två år sedan då vi tog över bryggeriet så var det minstingen i familjen - Olle - som sade att han ville att vi skulle ta fram en melonläsk. Bra idé tyckte vi och började expirementera med honungsmelon, vattenmelon och en herrans massa smaker. Vi ville ha till något som kändes riktigt fräscht och sommarlätt, men ändå med mycket smak.

Resultatet blev nya Hammars Vattenmelon. För att göra den riktigt lätt så sötade vi den lite mindre. Men vi använder svenskt betsocker såklart! Hoppas att ni gillar den lika mycket som vi gör. I så fall, tacka Olle!

Årets bästa julmust – Hammars Julmust Kardemumma

06 December 2023

I Aftonbladets blindtest, där testpanelen inte visste vilken must de provade eller vilka sorter som ingick, imponerade Hammars Julmust Kardemumma med sin överraskande och lyxiga smakprofil. Testpanelen, bestående av elva personer, lovordade Hammars Julmust för dess balanserade och delikata kardemummasmak, vilken ansågs sticka ut och skapa en uppfriskande julupplevelse.


Show more