Nyemission i vår

Bli en del av vår familj - investera i Hammars Bryggeri

Ett av Sveriges mest anrika bryggerier utmanar marknaden för premiumdryck.

  • Internationellt prisade tonics och hantverksläsk är grunden i ett entreprenörsdrivet tillväxtcase.
  • Med nationella listningar, nya produkter och export är målet att bygga ett ‘house-of-brands’ genom förvärv och partnerskap.
Bli en del av vår familj - investera i Hammars Bryggeri

Vid Vätterns norra strand bryggs prisvinnande must, läsk och tonics i små batcher på ett hantverksmässigt sätt. Fokus ligger på smak och naturliga råvaror.

Varför bli delägare i Hammars Bryggeri

  • Marknaden för alkoholfri premiumdryck växer starkt internationellt. Dryck är utsedd till en av de kategorier med mest potential för svensk livsmedelsexport.
  • Serieentreprenören Robert Henrysson och Estrellas marknadsdirektör Sofi Randén förvärvade bryggeriet år 2016 för att skapa ett starkt svenskt dryckesbolag med exportpotential. De har tagit vara på hantverk och historik, genomfört en omstöpning av identitet, produkter, organisation och processer och skapat ett tillväxtcase med inspiration från techvärlden.
  • Bryggeriets produkter uppmärksammas i smaktester både i Sverige och internationellt. Hammars Tonics fick förra året fem medaljer i världens största provning av premiumtonics i London, fler än något annat varumärke.
  • Idag finns Hammars Bryggeri representerade på såväl Sveriges främsta barer (Franzéns, Dorsia, Fotografiska, Hotell Rival, Carnegiebryggeriet, Paddys m.fl.) som alla matvarukedjor vilket möjliggör stora försäljningsmöjligheter och effektiv distribution. 
  • Nu inleds en expansionsfas mot nationella listningar, produktbreddning och nya exportmarknader, med potential att bygga ett house-of-brands genom förvärv och partnerskap.

För aktuell information och intresseanmälan: https://www.pepins.com/companies/pagaende-nyemissioner/hammars-bryggeri


Show more