Erbjudande till aktieägare

Rabatterat inträde på Gin & Tonicfestivalen i Dylta Bruk 1-2 juli 2022

Gin & Tonicfestivalen i Dylta Bruk utanför Örebro i sommar kommer garanterat att bli en höjdare. Med Som en av festivalens sponsorer erbjuder vi nu alla aktieägare 20% rabatt på fredags- och lördagsentrén.
Rabatterat inträde på Gin & Tonicfestivalen i Dylta Bruk 1-2 juli 2022

Nu skiner solen över hela landet och vi kan börja se fram emot sommarsäsongen. För oss på Hammars Bryggeri betyder det att vi får komma ut i landet och träffa en massa sköna människor.

En av de största händelserna i år för oss kommer garanterat att bli Gin & Tonicfestivalen på Dylta Bruk utanför Örebro den 1-2 juli. Vi kommer att vara där och blanda sköna drinkar, köra provsmakning av alla tonics och snacka gin och tonic i allmänhet.

Som en av festivalens sponsorer erbjuder vi nu alla aktieägare 20% rabatt på fredags- och lördagsentrén. Kampanjkod och hur du gör för att köpa biljetter läser du om i vårt aktieägarforum på Pepins

Du har fortfarande chansen att bli aktieägare i Hammars Bryggeri. Emissionen är öppen under hela april. Läs mer och teckna dig på https://www.pepins.com/companies/pagaende-nyemissioner/hammars-bryggeri

Om Gin & Tonicfestivalen läser du mer på  www.gintonicfestival.se.

Vi ses i sommar!
/Teamet på Hammars Bryggeri

Årets bästa julmust – Hammars Julmust Kardemumma

06 December 2023

I Aftonbladets blindtest, där testpanelen inte visste vilken must de provade eller vilka sorter som ingick, imponerade Hammars Julmust Kardemumma med sin överraskande och lyxiga smakprofil. Testpanelen, bestående av elva personer, lovordade Hammars Julmust för dess balanserade och delikata kardemummasmak, vilken ansågs sticka ut och skapa en uppfriskande julupplevelse.


Show more