SWING GIN EXPERIENCES

SWING GIN EXPERIENCES #2, Stockholms Bränneri, 27-28 Oktober

Det är dags att presentera SWING GIN EXPERIENCES #2, 27-28/10. Denna gång med gästspel av Stockholms Bränneri. Ett unikt tillfälle att avnjuta småskalig hyperlokal premium gin och hantverkstonics på SWING by Golfbaren.

SWING GIN EXPERIENCES #2, Stockholms Bränneri, 27-28 Oktober

Stockholms Bränneri från 2016 är Stockholms första destilleri sedan statliga Vin & Sprit lade ner sin produktion. De producerar ekologisk och hantverksmässig gin i en före detta Jaguarverkstad på Södermalm i Stockholm.

Produktionen är inspirerad av den nordiska naturen och bränneriets urbana närhet. Målet med bränneriet är att husera en kreativ dryckestillverkningsplats men även att vara ett självklart besöksmål vid ett besök i Stockholm. I kopparpannorna produceras massor av spännande smaksättningar och drycker i samarbeten med välkända restauranger och barer över hela landet. Alla ingredienser är ekologiska och trots populariteten så är det fortfarande fokus på det småskaliga och hantverket. 

- Gästspel, tillfälle att möta med producenterna
- Hyperlokal hantverksgin
- GT’s, Spritz & Cocktails
- DJs

Drop in! Varmt välkomna till SWING by Golfbaren!

Upcoming event: Speakeasy Cocktail Tasting 17/11. Mer info kommer infon kort.

Efter eventet kommer de specialkomponerade drinkarna att kunna avnjutas fredagar och lördagar i ca en månad tills det är dags för producent nr #3.

Läs mer om eventet här:
https://golfbaren.se/swing/ginexperience

Läsk utan socker når nya höjder - Hammars Bryggeri lanserar hantverksläsk på burk

05 June 2023

I takt med den ökande efterfrågan på sockerfria alternativ visar Hammars Bryggeri upp sitt Utan Socker-sortiment i nytt format. Tidigt i veckan delade Hammars Bryggeri med sig av spännande nyheter då de välkomnade Karlstad Dryckesfabrik till familjen. Förvärvet innebär en ökad produktionskapacitet, vilket nu möjliggör lanseringen av Hammars Bryggeris läsk på 33cl burk.


Show more